Over ons

Heeft u weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Advocatuur Nederland brengt particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een advocaat op eenvoudige wijze in contact met een specialist. De aanvrager ontvangt gratis 4 offertes van geselecteerde professionals in zijn of haar regio.

Voor bedrijven

Advocatuur Nederland is de specialist in de werving van nieuwe klanten in de advocatuur. Ondernemers zien hun bedrijf en klantenbestand  groeien met nieuwe opdrachten die ze via de website ontvangen.

Kwaliteit is belangrijk

De kwaliteit van de advocaten en de aanvragen zijn belangrijk voor Advocatuur Nederland. Alle advocatenkantoren worden gecontroleerd op basis van de KvK-nummers en wij nemen altijd contact op met de ondernemers.

Volledige controle over de aanvragen

Onze software analyseert iedere aanvraag die binnenkort en stuurt deze direct naar het best passende advocaat. Een regio uitbreiden of verkleinen, het aantal offerte aanvragen verhogen of juist verlagen. Advocaten die zich aansluiten bij Advocatuur Nederland bepalen zelf waar, wanneer, en hoeveel aanvragen er worden ontvangen. U kunt zelf inloggen in het dashboard om daar de aanvragen in te zien.

Klanten beoordelen ons met een 8.7

"Omdat ik ging scheiden had ik een advocaat nodig, alleen is het lastig om daar de tarieven van terug te vinden. Via advocatuurnederland.nl kwam ik snel in contact met 3 advocaten uit de omgeving. Zij stuurden me snel een offerte en daardoor kon ik snel een keuze maken."
Patrick de Vries